У серпні їй мало бути 40: у Дніпрі попрощалися з Іриною Лисенко, яка загинула через обстріл міста ворожою ракетою 28 червня

атп

Сьогодні у Дніпрі попрощалися з Іриною Лисенко, яка загинула 28 червня через влучання російської ракети в адмінбудівлю АТП, де вона працювала.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Суспільне.

У серпні їй мало виповнитися 40 років. Попрощатись з загиблою прийшли родичі, друзі, колеги, сусіди.

Ми навчалися разом. Вона завжди була якась, знаєте, от не така, як інші. Я просиділа із нею 5 років, пліч-о-пліч, ми завжди поруч сиділи. Потім розбіглися, хто куди. Життя розвело. У навчанні ми допомагали одна одній у всьому. А потім доля через 17 років нас звела. Іра вела мій ФОП, але всі ці 17 років ми поздоровляли одна одну зі святами, це було святе. Вона завжди була ініціаторкою у цьому, вона дуже добра, вона дуже відповідальна. Вона всього досягала сама", – шкільна подруга Ірини Лисенко Ірина.

В Ірини лишилась донька 14 років, чоловік та батьки.

Вона дуже добра людина, світла пам'ять. Шкода, що війна забрала таке життя молоде. Їй би ще жити та жити. До онуків доживати. Ми співчуваємо всім будинком, всім під'їздом. Так несподівано, що ми навіть не вірили, що таке трапилось", – сказала сусідка Ірини Лисенко Таїсія.

Нагадаємо, 28 червня війська РФ вдарили по Дніпропетровщині шістьма крилатими ракетами "Калібр", чотири з них збили сили ППО. Внаслідок ракетного удару в Дніпрі зруйновані промислове та транспортне підприємства. Пошкоджено залізничну інфраструктуру, 60 приватних житлових будинків та понад 30 автомобілів, які були на території станції технічного обслуговування.
Під завалами знайшли тіла двох людей. Кілька людей отримали осколкові поранення, серед них 6-річний хлопчик.

Також зруйнована залізнична інфраструктура.

Раніше ми повідомляли, З початку повномасштабної війни російські війська випустили близько 400 ракет по Дніпропетровщині (відео).