У школах Дніпра працює охоронна система

Screenshot_2

Один з навчальних закладів Дніпра підключено до міської оптоволоконної мережі. Все для того, щоб безперервно слідкувати за безпекою учнів та вчителів, використовуючи систему відеоспостереження. Про це розповіли на телеканалі ДніпроТВ.

«Бачуть виходи. Там задній вихід і оці всі доріжки, які біля школи. Де хто ходить, де хто що робить не так, то вони це бачать».

В одному з навчальних закладів міста запроваджено систему «Безпечна школа». Заклад під надійною охороною. Тут є система безпеки — датчики, контроль доступу та пульт. Є і камери відеоспостереження, які підключено до системи ситуаційного відеоспостереження.

«Директор, вчитель, прибиральник, бібліотекар. Оце хто заходили. Ось є вихід і сьогодні зранку вхід».

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації ДМР: «На сьогодні весь цей спектр послуг, який надає сьогодні наше комунальне підприємство «Інфо-рада», школа повністю забезпечена».

Також у школі функціонує пункт допомоги, оснащений всім необхідним. В наявності генератор та доступ до Wi-Fi.

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації ДМР: «Є чайник, є туалет, вода, пожежна сигналізація також тут працює. З точки зору безпеки, саме цей навчальний заклад облаштований всім необхідним на випадок надзвичайних ситуацій».

Обладнане тут і укриття. Користуються ним і вихованці спортивної секції, яка нещодавно відкрилася в закладі.