У Відні братва дніпровського кримінального "авторитета" влаштувала жорстоку бійку: з’явились нові подробиці

драка

Пристрасті навколо відомого кримінального "авторитета" з Дніпра продовжують вирувати. З’явились нові подробиці в історії з бійкою, яку влаштували головорізи Наріка в центрі Відня. Нагадаємо, 25 травня недалево від  готелю «Брістоль», що знаходиться у центрі Відня, сталася гучна бійка. У ній були помічені чоловіки спортивної статури з України. Як повідомляли австрійські ЗМІ та очевидці бійні, група чоловіків на елітних позашляховиках марок «BMW X5» та «Toyota Land Cruiser» з українськими номерами побили двох місцевих таксистів, передає Gоrsovet  з посиланням на 49000

Як пише видання 49000com.ua, у сюжеті журналіста австрійського телеканалу ORF Крістіана Вершютца з’явилися нові подробиці цієї історії.

За словами мера Дніпра Бориса Філатова, про що він сказав у сюжеті, до бійки в центрі Відня причетні охоронці шахрайських кол-центрів із Дніпра, які займаються здиництвом грошей по телефону.

Структуру цих кол-центрів Борис Філатов пов’язує з дніпровським кримінальним авторитетом по кличці Нарік (Олександром Петровським), та його «правою рукою» Емілем Арутюняном, який зараз також перебуває у Відні.

За словами Філатова, Нарік та Арутюнян, як і «охоронці» його так званих кол-центрів, швидше за все, перетнули кордон незаконно, оскільки виїхали з України вже після початку війни з Росією, хоч і є військовозобов’язаними.

Мер Дніпра Філатов звернувся до депутата муніципальної ради Відня Домініка Неппу і передав йому дані про пов’язаних з Наріком чоловіків, які вчинили бійку біля готелю «Брістоль».

У свою чергу, Непп передав цю інформацію до органів правосуддя та кримінальної поліції. Філатов наполягає на необхідності арешту тих, хто влаштував жорстоку бійку та їхньої депортації в Україну.

Нагадаємо, раніше ми писали

По Синельниківському району окупанти вдарили ракетами, по Нікопольщині - з "Градів": з`явились фото з місця трагедії

Йому був лише 21 рік, йому б жити і жити: у бою поліг захисник з Дніпропетровщини