У Запоріжжі лунали вибухи від артилерійських обстрілів

запорожье

Мешканці Запоріжжя повідомляють, що чують вибухи та спостерегають у небі за межами міста темний дим, проте повітряної тривоги немає, передає Горсовет

Від звуку вибухів спрацьовує сигналізація автомобілей. Місцевих мешканців просять зберігати спокій, нічого не фотографувати та не викладати до соцмереж.

За попередніми данніми, у Запоріжжі було чути обстріли з ворожих позицій з-під Василівки по цілям за межами обласного центру. 

Близько 14:00 - 15:00 в обласному центрі були чутно серію вибухів. Ворог гатить з реактивних систем залпового вогню по деякім населеним пунктам на лінії зіткнення.  За попередньою інформацією постраждалих, загиблих не має. Інфраструктура руйнувань не зазнала, - повідомила Запорізька обласна військова адміністрація. 

За її даними, виникла пожежа на декількох полях. 

зода

За словами виконуючого обов'язки міського голові Запоріжжя Анатолія Куртєва, за останню добу оккупанті здійснили 61 обстріл позицій українських військ на Запорізькому напрямку.

За останню добу ситуація на фронті на Запорізькому напрямку не зазнала суттєвих змін. Окупаційні війська зосереджувалися на утриманні зайнятих рубежів та здійснили 61 обстріл позицій наших військ. Вздовж всієї лінії фронту рашисти застосовують для обстрілів реактивну та ствольну артилерію і танкове озброєння. Захисники Запорізького краю утримують позиції та дають гідну відсіч ворогу, - написав у соцмережі Куртєв.

запорожье1

Нагадаємо, стало відомо, куди впали уламки збитих вчора над Дніпропетровщиною ворожих ракет.