У Запорізькій області в деяких районах зупинено рух транспорту: подробиці

стоппп

Станом на ранок 18 квітня у деяких населених пунктах Запорізької області призупинено рух. Мова йде про рух між Бердянськом та Запоріжжям. Тут його закрито.

У Василівському напрямку – через дощі сильно розмита об’їзна дорога.

В Оріхівському напрямку – рух зупинено через активні бойові дії. За наявною у нас інформацією, на цій дорозі вже зібралася пробка близько 300 машин, які не можуть продовжити рух.

Для тих, хто планує рухатись у цих напрямках, просять планувати дорогу заздалегідь, або відкласти поїздку взагалі на деякий час.

Нагадаємо, сьогодні 18 квітня, міністр із реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук доповіла про те, що сьогодні гуманітарних коридорів не буде. Ситуація також стосується і Запорізької області.  

вере

УВАГА

На автодорозі «Оріхів — Василівка», не доїжджаючи до села Щербаки, водій автомобіля «Газель» вибухнув на ворожій міні, повідомляє Дніпро Регіон.
Про це повідомляють у Силах оборони Запорізького краю.

Події трапилися у Пологівському районі. Як повідомив полковник Руслан Ткачук, речник командування Сил оборони Запорізького краю, на автодорозі «Орехів – Василівка», не доїжджаючи села Щербаки, водій автомобіля «Газель» вибухнув на ворожій міні. Внаслідок чого отримав ампутацію нижньої кінцівки.

Крім того, із села Яблоневе надійшло повідомлення про те, що чоловік 1999 року вибухнув на ворожій міні. Має важкі травми.

Нагадаємо, раніше ми писали Ворог наніс ракетні удари по Дніпропетровщині: подробиці від рятувальників