Удари ракет та артилерії, масштабні руйнування. Як Дніпропетровщина пережила 149 день війни

апост

Після масштабних нічних обстрілів Дніпропетровщини протягом дня окупанти кілька разів обстріляли Велику Костромку у Криворізькому районі. Там зруйновано один будинок, ще п'ять частково пошкоджено, також було перебито лінії електропостачання, нині все відновлено. Люди не постраждали, повідомляє Gorsovet

В Апостоловому після нічної ворожої атаки пошкоджено 53 приватних і 12 багатоквартирних будинків. Постраждало 8 цивільних громадян, троє з них наразі залишаються в лікарні. Протягом дня повторних обстрілів не зафіксовано, - повідомив голова Дніпропетровськох обласної ради Микола Лукашук.

апост1апост2

У Нікополі удари прийшлися по житлових масивах. Загинула 60-річна жінка. Зруйновано один приватний будинок і три господарчі споруди. Майже 90 будівель пошкоджено, більше половини з яких - це приватні будинки. Також розбиті три автомобілі та шість сонячних панелей. Є руйнування і на території двох місцевих установ. 

Наразі ситуація в усіх районах Дніпропетровщини контрольована. Російських окупаційних військ в області немає. Тримаємо оборону, допомагаємо державі. Обстріли, до яких вдається ворог - це тактика терору і залякування мирних громадян. Але наші Збройні сили роблять все, щоб припинити це російське варварство, зупинити ворога і звільнити українську землю. Підтримуємо ЗСУ, Президента і віримо в Перемогу, - додав Лукашук.

Нагадаємо, вночі ворог вдарив сімома балістичними ракетами по місту під Кривим Рогом. Також ми повідомляли, що у Нікополі окупанти вдарили по річковому порту, пошкодили залізничні колії і кінний завод.