Україна має завдавати ударів у відповідь по критичній інфраструктурі росії - Корбан

корбан

Голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан вважає, що Україна повинна відповідати ворогу ударами по критичній і військовій інфраструктурі в рф. Таким чином він прокоментував атаки російських терористів на українські енергетичні об'єкти, повыдомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Я вважаю, що ми повинні відповідати такими ж ударами по їхній інфраструктурі. Вони повинні розуміти, що ми не беззахисні, що ми не жертва, яка сидить і чекає, коли її остаточно розбомбять. Ми повинні відповідати. Ми повинні говорити зі своїми іноземними партнерами", доводити їм, що ми можемо завдати ударів без громадянських жертв по їх критичній інфраструктурі, щоб вони зрозуміли і отримали гідну відповідь, щоб вони отримали такий самий стан, який отримав сьогодні український народ. По об'єктах військової інфраструктури, по військових таборах, по таборах, де накопичують мобілізаційні війська і так далі, для того, щоб вони розуміли, що ми можемо відповідати, це єдиний спосіб стримування та противаг ворога, який зупинятиме їх перед тим, як вони бити по нашій інфраструктурі", - сказала голова Штабу оборони Дніпра.

Геннадій Корбан додав, що українська сторона повинна домовлятися з партнерами, щоб отримати необхну для таких ударів зброю. 

Я наполегливо говорю про те, що ми повинні і зобов'язані відповідати на ці удари. Ми повинні говорити з нашими партнерами і отримати таку можливість і таке озброєння для того, щоб хоча б довколишні області Російської Федерації отримали гідну відповідь за те, що вони завдають ударів українському народу, українським містам", - вважає Корбан.

Нагадаємо, Корбан ознайомився з документами щодо позбавлення його громадянства и заявив, що такого він ще не бачив.