Україна на Арабатській Стрілці випробувала секретну голографічну зброю

arabatskaya-strelka-014

Днями у небі над окупованою Арабатською Стрілкою було помічено унікальне явище – незвичайне свічення неба у формі українського герба. Про це повідомляє сайт sea-family.in.ua.

Бойовими генно-модифікованими голубами, «брудними ядерними бомбами» та іншими розробками, створеними у «підпільних українських біолабораторіях», уже нікого не здивуєш.

Сьогодні ж над російськими окупаційними військами зависла нова неймовірна небезпека – унікальна голографічна зброя надпотужної вражаючої дії, яка незабаром з'явиться на озброєнні української армії.

Принаймні операція з її випробування під кодовою назвою «Тризуб» пройшла цілком успішно.

Так, нещодавно в мережі з'явилося відео з Арабатської Стрілки, на якому в небі знято вогняний тризуб. Ймовірно, світлодемонстрація даного національного символу повинна справляти на окупаційні війська паралізуючі дію, в результаті якої повністю втрачається будь-яка їхня боєздатність.

І, судячи з коментарів в соціальних мережах, основний вражаючий ефект спрямований на мозкові клітини шанувальників «русского мира». Більше того, він спостерігається навіть під час перегляду відеозапису випробування голографічної зброї.

Ну а якщо серйозно, світіння у формі українського герба справді було зняте у небі над популярним азовським курортом. Зйомка проводилася у селі Щасливцеве, розташованому на косі Арабатська Стрілка в Херсонській області за 20 кілометрів від Генічеська. Правда до випробування будь-якого типу зброї дане явище не має жодного стосунку.

Насправді тризуб у небі – це результат світіння променів сонця, які пробиваються крізь хмари під час заходу сонця.

З іншого боку, дуже цікаво, що внаслідок звичайного природного явища сформувалося саме зображення українського герба. І в такий складний для нашої країни час багато українців бачать у цьому гарний знак, який є провісником ​​перемоги, яка наближається з кожним днем.

Таким чином, хоча в прямому сенсі у боротьбі з окупантами це символічне явище, на жаль, не допоможе, але підняти моральний дух і захисникам України, і простому цивільному населенню цілком здатне.