Україна сплачує велику ціну, тому слід підтримувати один одного, родину, країну: Лукашук про 100 днів війни (відео)

photo_2022-06-03_21-27-58

Про 100 надважких днів повномасштабного російського воєнного вторгнення розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає Горсовет.

Сьогодні завершується 100 днів повномасштабного вторгнення рф в Україну. І сьогодні хочеться поговорити про особисте. Кажуть, що в цей час не прийнято говорити про особисте, але ці 100 днів багато навчили кожного з нас. Перше - це розчарування в людях, вірити можна тільки діям, які направлені на результат; серед цих днів — страх за Україну, народ, помилку. Серед них — випробування на міцність. Адже ти розумієш, хто з тобою поруч», — сказав у зверненні Микола Лукашук.

Він підкреслив, що відчуває гордість за народ, державу та людей.

Це 100 днів гордості за наш народ, державу, людей, силу, характер, ЗСУ, Нацгвардію, Тероборону. Велика вдячність кожному захиснику України. Велика шана та подяка нашому президенту, за всі ті зусилля, які він докладає і ще буде докладати, аби Україна перемогла», - сказав голова облради.

Микола Лукашук звернувся з проханням пам'ятати, що війна триває 8 років і 100 днів. За цей час українці стали сильнішими і єдиними. За все це Україна сплачує велику ціну. Тому слід підтримувати один одного, родину, країну.

Докладніше - у відео:

Раніше ми повідомляли, Пухнасті герої: собаки, які стали зірками під час війни.