Українець Ломаченко переміг за очками боксера Джемейна Ортіса зі США

image

Український боксер Василь Ломаченко, що виступає в легкій ваговій категорії, 29 жовтня на Madison Square Garden у Нью-Йорку провів свій перший бій після майже річної перерви.

Про це повідомляє Gorsovet.

Його суперником став 26-річний американець Джеймейн Ортіс, який досі не програвав жодного бою. У результаті українець здобув впевнену перемогу одностайним рішенням суддів: 115:113, 116:112 та 117:111.

Востаннє Ломаченко виходив на ринг у грудні 2021 року, коли так само одностайним рішенням суддів переміг екс-чемпіона світу Річарда Коммі. Після цього він мав зустрітися з тодішнім чемпіоном світу за версіями IBF, WBA та WBO Джорджем Камбососом, проте відмовився від бою через початок повномасштабного вторгнення Росії в Україну та вступив у тероборону Білгород-Дністровського.

У серпні Василь Ломаченко виїхав до США для підготовки до поєдинку з Ортісом.

Тепер Ломаченко може зустрітися з американцем Девіном Хейні у бою за всі чемпіонські пояси легкої ваги.

Хейні вже заявив про початок переговорів щодо організації бою з Ломаченком.

34-річний Василь Ломаченко – найбільш титулований український боксер. Колишній чемпіон світу в напівлегкій, другій напівлегкій та легкій вазі, чемпіон Олімпійських ігор 2008 та 2012 років. У професійному боксі провів 19 боїв, з яких програв тільки два, а 11 завершив нокаутом суперника.

Раніше ми повідомляли, Артобстріл Нікопольського району: понівечені 10 багатоповерхових та приватних будинків.