Українські спортсмени мають свій фронт: Ярослава Магучіх з Дніпра готується до головних змагань 2022

пшеничников

Сьогодні в ДніпроОДА пройшов брифінг. Олександр Пшеничников - директор департаменту молоді і спорту ДніпроОВА розповів про спортсменів та, зокрема, Ярославу Магучіх, яка виборола золото на чемпіонаті світу. Таком стало відомо про те, які наступні змагання у наших спортсменів, передає Горсовет.

За словами, Пшеничникова, українські спортсмени мають свій фронт і незважаючи на ніякі перепони
молодший сержант ЗСУ Ярослава Магучіх завоювала для України “золото” зі стрибків у висоту на чемпіонаті світу в приміщенні, що відбувається в столиці Сербії Белграді.

Перемогу їй приніс стрибок на висоту 2,02 метра,
Ярослава заслужений майстер спорту, бронзова призерка Літніх Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка Європи з легкої атлетики в приміщенні (2021), чемпіонка Європи серед юніорів, чемпіонка світу та Європи серед юнаків, рекордсменка світу серед юніорів (вікова група до 20 років).
Всі спортивні досягнення пов’язані з тренером Тетяною Степановою.
Вчора вона здобула золоту медаль, в честь нашої країни лунав наш гімн.
Війна внесла корективи, Ярослава певний час не тренувалась і потім вона лише тиждень тренувалась у Сербії. Наразі вона планує збори у Португалії, головні змагання у 2022.
15-24 липня Чемпіонат Світу в  США, 15-21 серпня Чемпіонат Європи у  Німеччині.

Ярослава для світових ЗМІ багаторазово зазначила про військову агресію в Україні, бомбардування українських міст, вбивства мирних жителів і відверто фашистські дії рф.

Нагадаємо, раніше ми писали В Днепре произошло аварийное отключение воды: адреса  Увірвався терпець: рятувальники Дніпра висікли лозинами палія Днепрянка Ярослава Магучих стала чемпионкой мира по прыжкам в высоту