Україну накриє страшенна спека: чи буде пекло в Дніпрі

ава жара

Протягом найближчих днів в Україні буде дуже спекотно. Синоптики поперереджають  про підвищення температури, тому просять бути обережними та дотримуватись правил безпеки, передає Горсовет з посиланням на УНІАН. 

Найближчим часом в Україні очікується підвищення температури до +30°...+33°. Традиційно найтепліше буде на півдні та сході країни, однак і в інших регіонах очікується спека.

Так, вже в п'ятницю, 10 червня, в Чернігівській, Харківській і Дніпропетровській областях стовпчики термометрів піднімуться до +30°, а в Запорізькій - до +31°.

 Погода в Україні 10 червня 

ає
У суботу, 11 червня, спека в +30°...+31° пошириться по всьому Сходу України, а також зачепить Запорізьку, деякі центральні та північні області.

 Погода в Україні 11 червня 

ає1
Далі спека лише буде наростати. У неділю, 12 червня, на півдні України вже буде +30°...+33°. До +30°...+ 32° прогріється повітря в центральних областях, а на сході буде до +31°.

 Погода в Україні 12 червня 

ає2
Новий тиждень в Україні також почнеться зі спеки. На Півдні, Сході, а також у Дніпропетровській області очікується до +30°...+32°. 

Така погода протримається в Україні до середини наступного тижня. Потім очікується невелике зниження температури, а на захід країни прийдуть дощі.

ає3

Нагадаємо, раніше ми писали З`явились погані новини із Кирилівки на Азовському морі  Відомий екстрасенс Роман Шептицький розповів, які міста України знову у небезпеці (Відео)