Укрзалізниця оновила свій застосунок: тепер квитки можна купти й на міжнародні рейси

укрзализниця

Укрзалізниця випустила чергове оновлення власного застосунку, розробленого разом із Mastercard.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

Цього разу підготували для вас таке важливе оновлення, що просто більше не можемо тримати то в собі: нарешті в застосунку можна купити квитки на міжнародні рейси!", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що відсьогодні в застосунку доступні квитки до Польщі (квитки на рейси на Хелм, Перемишль та Варшаву можна придбати вже зараз) та Молдови (поїзд №351/352 Київ – Кишинів, анонсований нами минулого тижня під час презентації нових графіків та маршрутів залізниці на 2023 рік, уже доступний).

Крім цього, Укрзалізниця допрацювала детальну інформацію стосовно маршруту поїзда: відтепер пасажир бачитиме всі станції маршруту та інформацію про те, скільки часу поїзд стоятиме на зупинках. Так, тепер можна спланувати, на якій із зупинок бігти за пиріжками та колою.

Станом на зараз застосунок Укрзалізниці завантажили понад 285 тисяч користувачів, які придбали через нього понад 270 тисяч квитків.

Нагадуємо, Укрзалізниця разом із Mastercard продовжує розігрувати подарунки: до 31 грудня розраховуйтесь за квитки в застосунку карткою Mastercard та отримуйте можливість виграти одну з 18 зарядних станцій EcoFlow RIVER або одну з 30 валіз!

Завантажити застосунок легко, скориставшись Телеграм Укрзалізниці та сканувавши QR-код:

Раніше ми повідомляли, У Дніпрі ввели єдиний швидкісний режим

З 1 листопада в Україні здорожчало термінове оформлення внутрішнього та закордонного паспортів