Унікальний дім Яреськи: у Дніпрі собака живе на даху гаража

maxresdefault-1-1

У Дніпрі живе унікальна собака. Вона вже протягом більше десяти років проживає на даху гаража в одному з кооперативів міста. Ця чотирилапа мешканка вже стала частиною гаражного товариства, тому місцеві мешканці доглядають за нею, – передає «Наше Місто» з посиланням на ДніпроТБ.

Історія чотирилапої мешканки гаражного кооперативу, на ім’я Яреська, почалася з її дитинства, коли її маленькою разом з братом привезли у це місце на проспекті Поля. Брата Яреськи одразу забрали до себе мешканці. А сама собака залишалася жити біля гаражів з тодішнім сторожем Олегом. Але чоловік звільнився, тож собака залишилася жити з і своїм другом Бусіком.

Згодом компаньйона Яреськи забрала до себе дніпрянка Тетяна. Тож, так і почалася історія життя собаки, що живе на даху. Місцева жителька Дарина розповідає, що вона разом з іншими дніпрянами вирішила доглядати за улюбленицею.

«Вже 10 років живе у нас на даху наш дзвіночок, охороняє наші гаражі. Її годують, прибирають за нею, ну, вона й почувається нормально», каже жінка.
Так, собака стала увесь час жити на даху гаража. Але під час ракетного обстрілу вона впала з даху. Чотирилапа охоронниця кооперативу не могла встати на лапи, адже не звикла до землі.

«Вона туди падала, і охорона потім телефонувала нам. Ми приходили, її звідти забирали, тому що вона не могла піднятися, вона землю не знає. Ми приходимо, забираємо і знову її підіймаємо», – розповідає місцева мешканка.
Так, собака Яреська продовжує залишатися на своєму посту – на висоті гаража. А місцеві продовжують доглядати та піклуватися про унікальну собаку.