В боях на Херсонщині загинув юний герой з Криворіжжя 

IMG_20221115_071413

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Криворізьку райдержадміністрацію.

За мир і свободу, за Україну, яку так щиро любив, за свій народ та рідну землю, звільняючи Херсонщину, загинув АНТОНОВ Владислав Русланович, 2000 року народження, родом з Апостолівської громади. 

Зовсім молодий, проте із чіткою громадянською позицією, Владислав не міг залишатися осторонь, коли рашистська навала почала розповзатися територією України, не міг допустити, аби ворог дійшов до рідного дому, а тому приєднався до лав Збройних Сил України, де вірно служив своїй Батьківщині до останнього подиху…

Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття батькам та близьким Владислава. Такий юний український захисник, якому б ще жити та жити, полинув у вічність, обірвавши життєпис власної долі, сподівань, мрій, майбутнього… Неймовірно важко усвідомлювати, яку важку ціну платимо за мир, яку патріотичну та мужню юнь втрачаємо… Із гіркотою схиляємо голови у скорботі перед пам’яттю Героя. Він захищав нас на землі, тепер охоронятиме з небес… Вічна слава та вічна пам'ять Владиславу – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Вічна слава Герою!