В Днепре скончался известный футболит: известна дата и место прощания

соболезнование 1

В Днепре в областной больнице им. Мечникова от ранений, полученных в Авдеевке, скончался Владимир Колесник. Сегодня, 27 марта, его проведут в последний путь в родном городе Кривой Рог. Об этом сообщает Горсовет со ссылкой на ФК Кривбасс.

фут

На 52-му році не стало вихованця криворізького футболу Володимира Колесника 
Він з перших днів АТО пішов захищати Україну. Після повномасштабного вторгнення рф герой отримав важке поранення під час боїв у Авдіївці. Військовослужбовця направили до лікарні імені Мечникова у Дніпрі. Втім, врятувати життя бійцю не вдалося. Вранці 25 березня його серце перестало битися.
Володимир Колесник свого часу долучався до тренувань з першою командою «Кривбасу» та викликався Олегом Тараном на збори. Чимало виступав за аматорські українські клуби, а потім – за ветеранську команду #ФККривбас.
Прощання з Володимиром Колесником відбудеться в неділю, 27 березня, о 12:00 за адресою вулиця Переяславська, 4 (житловий масив Південного ГЗК).
Вічна пам’ять і слава Герою, - написано в сообщении.

Напомним, ранее мы писали В Днепре сегодня отключили воду из-за аварии (АДРЕСА) Теронлифанс: ню-модели собрали более 5 млн. на помощь армии