В Пологах появились дети-предатели, которые сдают своих

девочкаа

В селе Инженерное Пологовскго района Запорожской области местные подростки начали сотрудничать с оккупантами. Они передавали информацию об оставленных домах и материальных ценностях, которые остались в них. Об этом сообщает Горсовет со ссылкой на заявление Запорожской областной военной администрации.

По словам местных жителей, то, что эти дети сдают своих оккупантам, уже неоднократно убедились. Мало того, они еще и участвуют в мародерстве, наводят на дома и квартиры, где выехали люди, есть есть чем поживиться .

Как за коллаборационизм, так и за мародерство придется отбывать наказание по украинскому законодательству - причем к ответственности будут привлечены и родители этих детей, - написано в сообщении Запорожской областной военной администрации.

Местные жители рассказали о том, что творят подростки, которые помогают оккупантам.

Пишем языком оригинала.

"А.С. зрадив своїх жителів та став допомагати оркам. Цей хлопець та його молодший брат зробили велику помилку що перейшли на бік зла. Підлітки рухаючись місцевістю на червоному мопеді зливали інформацію ворогу, а саме: хто де вже виїхав і що можна вкрасти. Далі, після орків "дочищали" чужі домівки самі. Це тривало більше тижня. Місцеві знали про недолугих колаборантів, але знайти їх батьків не виходило. Коли місцевий чоловік почав сварити одного з хлопців, той у свій захист на "розборку" привіз орка. 

Вже багато людей від цього постраждало, я не хочу що б від них ще більше зламалось людських душ, бо люди тяжкою працею заробляли на будинок і речі в нього, і це не для того що б якийсь хлопчина зрадив своїх співмешканців і здавав "спасатєлям" домівки. Зрадників люди повинні знати в лице!! Мені від чистого серця шкода людей яким він зламав життя!" - пише місцева жителька.

Уже відомі імена, прізвища та фото підлітків-зрадників. Також, відомо й те, що староста села, з якого хлопці та їх родина, присікла їх незаконну діяльність та попередила інших жителів. 

Нажаль, зараз зрадники та порушники закону не можуть понести відповідальність за вчинки на окупованій території. Але час їх розплати обов'язково прийде. Дані особи вже під прицілом контррозвідки та СБУ.

Напомним, ранее мы писали В Днепре улицу в центре города перекроют до осени