В рф почався переворот, а путін серйозно хворий - ГУР МОУ

путин

У росії вже почався переворот, внаслідок якого серйозно хворий господар Кремля Володимир Путін втратить свою владу.

На цьому наголосив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю британському виданню Sky News, передає Горсовет.

За його словами, глава кремля серйозно хворий на рак. Буданов також зазначив, розв'язана росією війна проти України досягне переломного моменту в серпні і закінчиться до кінця року.

Перелом буде в другій половині серпня. До кінця цього року буде завершена велика частина активних бойових дій. В результаті ми відновимо українську владу на всіх наших територіях, які ми втратили, включаючи Донбас і Крим", - сказав голова розвідки.

За словами Буданова, тактика росії не змінилася, попри її зрушення на схід, і додав, що росія зазнає величезних втрат.

Голова української розвідки каже, що не здивований невдачами росії у війні.

Військова тактика Росії не змінилася, незважаючи на зсув акценту на схід України, і тому Росія продовжує зазнавати "величезних" втрат.

Ми знаємо все про нашого ворога. Ми знаємо про їхні плани майже в той момент, коли вони будуються. Європа бачить у Росії велику загрозу. Вони бояться її агресії. Ми воюємо з Росією вісім років і можемо сказати, що широко розрекламована російська міць – це міф. Вона не настільки сильна. Це орда людей зі зброєю", – наголосив генерал-майор.

Раніше ми повідомляли, Зеленський наклав вето на закон про відповідальність за використання символіки російського вторгнення