В школе под Днепром учились "мертвые души" (ВИДЕО)

1484579564-9987

Под Днепром, в одной из школ Камянского из года в год в классе "учились" дети, которые здесь даже не жили.

Об этом сообщает "Горсовет" со ссылкой на "Днипро ТВ".

«Мертвые души» нашли в 31-й школе города Камянского. Дети никогда не появлялись на уроках, номера их родителей не работали, а адреса были недействительными. Учительница обратилась за объяснениями к администрации. Но в ответ последовали преследования.

Ученицу, которая якобы училась здесь с первого по 6-й класс, удалось разыскать съемочной группе "Днипро ТВ". Об этом в сюжете. 

А вот как отреагировала на события в Камянском Лариса Долина, глава независимого профсоюза "Освітяни Придніпров'я":

Освітяни Кам'янського пробили дно!
Протягом шести років вчителі школи 31 сіяли розумне, добре, вічне "мертвим душам", а саме навчали дітей, які даний заклад ніколи не відвідували та й відвідувати не могли, бо мешкали і навчалися в іншому місті Дніпропетровської області. Батьки дітей у шоці! Вони до цих пір не можуть зрозуміти, як потрапили персоналні дані їх дітей до школи Кам'янського, до якої вони не мають ніякого відношення! Хто дав право адміністрації школи і вчителям їх використовувати та інше. По факту підроблення документів в школі 31 відкрито кримінальне провадження, розпочато слідчі дії. Залишається сподіватися, що поліція незабаром надасть відповіді на всі питання.

Редакция "Горсовета" будет следить за развитием событий.

.