Вакарчук та ОЕ випустили кліп про війну, в якому показали життя у двох вимірах. Відео

MyCollages - 2022-07-27T200854.267

Український гурт "Океан Ельзи" та його лідер Святослав Вакарчук випустили новий кліп під назвою "Квіти мінних зон". Він присвячений війні та захисникам України, повідомляє Gorsovet.

В основі відео є ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах - життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України. Та найголовніше - це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки - війна, на відстані руки - тил. Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення "все добре у нас", "я норм", "живий" або просто "+". І тут же - лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни. І йти до цієї мети ми маємо усі разом, кожен на своїй ділянці єдиного фронту, - йдеться в описі нової композиції.

Також повідомляється, що пісня була написана декілька років тому і мала б увійти в новий альбом ОЕ у квітні 2022 року, але війна все змінила. Відео, для кліпу знімали на Донбасі пару тижнів тому.

Нагадаємо, на межі з Дніпропетровщиною знищено командний пункт десантників рф, які намагались взяти Кривий Ріг.