Вантаж 200 вже в рф: в Україні карма наздогнала титулованого чемпіона з танкового біатлону

грузз1

Україна - якесь погане місце для вузьких чемпіонів із танкового біатлону. Екологія, мабуть, та наші ЗСУ дають їм добрячого прочухана, що ті мруть, як мухи. Буквально недавно ми писали про таких "рекордсменів", які додому відправились у кульку, як знову для нас радісна новина! Ще один чемпіон з танкового біатлону рф став грузом 200 в Україні, повідомляє Горсовет.

Мова йде про старшого сержанта Олексія Бакульова. 

Одним із ліквідованих українськими військовими рашистів став старший сержант армії РФ Олексій Бакульов, який був чемпіоном світу з танкового біатлону. Про це стало відомо з інформації Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача Збройних сил України.

грузз

У реальному бою проти українських воїнів йому це (чемпіонський титул. – ред.) не допомогло. Додому, до алтайського села Верх-Уймон, повернувся правильно. Офіційно денацифікований та демілітаризований, – зазначає СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали На Дніпропетровщині з сьогоднішнього дня сирена лунатиме інакше Устигніть зробити запаси: у Дніпрі завтра відключать воду в деяких районах (Адреса) Запустили новий поїзд із Дніпра до Польщі: зручний розклад, ціна квитка