Вантажівки на передовій зміцнюють ЗСУ та наближають Перемогу - комбат 98-го ТрО "Азов"

MyCollages (65)

Автівки, які допомогають ЗСУ боронити Україну часто потрапляють під обстріли та виходять з ладу. Їх ремонтують, але вони знов отримують ушкодження на передовій та перетворюються на витратний матеріал. Про це замкнуте коло розповідає комбат 98-го ТрО "Азов" з Дніпра Родіон Кудряшов, повідомляє Горсовет.

Мінус автівка, друга, третя й тоді армія та Збройні сили залишаються без коліс, а віськовим потрібно пересуватися по позициям і, звичайно, нам потрібно у чомусь перевозити озброєння, аби винищувати ворога. Благодійний Фонд Оборони Країни планує закупити 500 вантажівок для військових, потрібні машини уже знайшли в Великобританії, Франції, Нідерландах й вже домовились про поставки до Украиїни. Я бачив фото цих вантажівок та інших спеціальних віськових машин. І скажу чесно, нам такі знадобляться. Долучайтеся до збору коштів на вантажівки для Збройних сил України, - закликав Родіон Кудряшов.

За його словами, вантажівки - це один з аспектів техники, завдяки якій Україна стане на крок ближче до Перемоги.

Нагадаємо, Дніпро продовжує масштабний збір коштів для того, щоб купити 500 вантажівок, яких вкрай потребують наші захисники на передовій.

вантаж

Приєднуйтесь! Мета - зібрати 100 мільйонів гривень, щоб забезпечити швидке виконання великого контракту!

Отримувач БО «БФ «ФОНД ОБОРОНІ КРАЇНИ»
ЄДРПОУ одержувача
39809707
Номер рахунку (гривня) UA603220010000026002290000620
Банк одержувача АТ "Універсал Банк"
Україна, Київ, вул. Автозаводська, буд. 54/19

Раніше ми розповідали, як відомий журналіст Юрій Бутусов закликав постачати вантажівки на передову партіями та зробити сервісну службу.