Вбили вдома з власної рушниці: на Херсонщині ліквідували нардепа-зрадника

мва

Нардеп-колаборант Олексій Ковальов був застрелений у власному будинку з помпової рушниці учора, 28 серпня близько 15 години дня у Залізному Порту на окупованій Херсонщині, передає Gorsovet. 

Тіло Ковальова з вогнепальним пораненням у голову виявила його матір. Попередньо, невідомі залізли до приватного будинку нардепа і розстріляли його з помпової рушниці. Потім вони напали на 38-річну співмешканку чоловіка та нанесли їй ножові поранення в шию. Зараз вона під наглядом медиків з великою гіпоксиєю.

Як стало відомо, Ковальова було вбито з помпової рушниці, зареєстрованої на його ім’я.

Олексій Ковальов - відомий багатий херсонський аграрій пройшов до парламенту від Слуги народу. Після захоплення Херсонської області не виїхав звідти і почав співпрацювати з окупантимиі ще на початку вторгнення, запропонував свої послуги окупантам. Він налагодив постачання своєї продукції до Росії через Крим. 

Ковальов посів посаду заступника голови в незаконно створеному Росією "уряді Херсонської області".

Оновлюється

Співмешканка Ковальова померла в лікарні

Згодом стало відомо, що у лікарні сьогодні померла співмешканка вбитого колаборанта Олексія Ковальова. Екснардепа і колаборанта Олексія Ковальова знайшли вбитим у власному будинку.

"Сьогодні зранку в реанімації померла дівчина Олексія Ковальова, у якої було поранення швайкою (заточкою). Щодо Ковальова було багато версій. росіяни розганяють версію про побутову версію. Начебто, він її вдарив ножом, а вона його застрелила".

Нагадаємо, раніше ми писали

Обережно: дніпрян попереджають про небезпечне та стихійне явище

У Дніпрі змінили реквізити для оплати за електроенергію: подробиці