Вбив під час переговорів про розлучення. З'ясувалися подробиці розправи мешканця Кривого Рогу над дружиною та донькою

уб3

Стали відомі подробиці жахливого вбивства у Кривому Розі, де 50-річний чоловік вбив свою 39-річну дружину та 7-річну доньку, а потім застрелився. Як з'ясувалося, він розправився з родиною тому, що не хотів розлучатися з дружиною. Пара вже не жила разом, повідомляє Gorsovet з посиланням на криворізький ресурс Свої.

Вбита Лілія Бовдуй була відомою у Кривому Розі підприємницею - в неї був власний невеличкий бренд одягу, а її сторінки у соумережах були наповнені постами про шиття. Майже кожний другий допис закликає до підтримки України. Декілька разів жінку запрошували вести програми на місцевому комунальному телеканалі. Вона неодноразово ставала гостею ефірів та допомагала створювати дизайнерські речі.

Семирічна дитина Лілії тільки-но почала ходити до школи. Мама та донечка любили проводити час разом, а понад усе їх об’єднувала любов до тварин.

Нещодавно Лілія вирішила розлучитися з чоловіком Віталієм. Вони вже деякий час не жили разом, а жінка була на шляху до створення нової сім’ї з військовим ЗСУ. Одруження мало бути у листопаді. Але залишалося отримати свідоцтво про розірвання шлюбу з Віталієм.

22 жовтня Лілія разом з дитиною поїхала на переговори з людиною, яка юридично все ще була її чоловіком. Що сталося далі - з’ясовує слідство.

Тіла троїх загиблих знайшли в автівці. За однією з версій, Віталій завдав жінці та власній дочці по вісім ножових поранень. Ймовірно, після цього він застрелився.

уб1

убуб2

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік загинув під колесами трамваю, а водійка цього навіть не помітила.