Вдень ворог атакував два райони Дніпропетрощини, є руйнування

град

У неділю, 25 вересня, 214-й день війни, окупаційні війська російської федерації обстріляли два райони Дніпропетровщини, повідомляє Gorsovet.

У Нікопольському районі зі ствольної артилерії ворог поцілив по Марганцю. Там частково пошкоджено дві будівлі. Під ворожим вогнем опинилася й Мирівська громада. Зачепило два приватних житлових будинки, три господарчі споруди, три лінії електропередач. Минулося без постраждалих, - повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Також ворог атакував Синельниківський район.

В Синельниківському районі окупанти вдарили по Великомихайлівській ТГ, атакували два села. На щастя, людей не зачепило. Внаслідок обстрілу в шести населених пунктах зникло електропостачання, наразі ж аварійні бригади вже повернули світло в оселі громадян, - додав Лукашук.

Також він пояснив, чому сьогодні зникло електропостачання в Покровській громаді та три тисячі абонентів лишилися без світла.

З обстрілами це пов‘язано не було - сталася аварійна ситуація. Наразі все відновлено. Подяка співробітникам ДТЕКу за оперативну роботу, - пояснив Лукашук.

Нагадаємо, у Дніпрі переселенці з Донбаса закликали земляків в окупації не йти на псевдореферендум.