Вибухів такої сили ще не чули. Ворог ударив п'ятьма ракетами по Запоріжжю, є руйнування

ракету

У п'ятницю, 12 серпня, близко 19:15 ворог наніс потужний ракетний удар по Запоріжжю. За даними місцевих пабликів, перші три вибухи пролунали до повітряної тривоги, а після того як вона увімкнулась, сталися ще два вибухи, повідомляє Gorsovet.

За даними мешканців Запоріжжя, вони раніше не чули ударів такої сили. Голова Запорізької ОВА Олександр Старух підтвердив ракетний удар по Запоріжжю.

Близько 19:15 ворог наніс удар по місту Запоріжжя Загалом випущено 5 снарядів. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури в Шевченківському районі обласного центру. Виникла пожежа. Наразі відомо про одну поранену жінку. Інформація згодом буде уточнена.  Дотримуємось правил повітряної тривоги. Пам’ятаємо щодо нерозголошення інформації, - написав Старух у телеграм-каналі.

Як повідомили у Запорізькій міськраді, зафіксовано ракетні удари по інфраструктурному об‘єкту та АЗС, розташованим в Шевченківському районі. За попередньою інформацією, там було 5 "прильотів". 

Також є відомості про «прильоти» в передмістя Запоріжжя. Інформація потребує додаткового уточнення, - йдеться у повідомленні.

стар

екр

Нагадаємо, вночі ворог вдарив по Дніпропетровщині "Градами" та артилерією: постраждала дитина.