Від кропу до кавунів: дніпрянам допомагають отримати насіння для вирощування

раст4

У Дніпрі слухачі Університету третього віку отримують різноманітне насіння для посіву клумб у дворах, присадибних ділянках, на дачах чи балконах. Насінням з учасниками УТВ поділився департамент парків та рекреацій Дніпровської міської ради, повідомляє Горсовет з посиланням на ДніпроТВ.

раст3

«Маємо запас насіння овочів і зелені. Їх треба посіяти, щоб отримати врожай: годувати себе, свої родини. Продовжувати життя і готуватися до перемоги й миру», – наголосив  директор департаменту парків та рекреації міської ради Олександр Буйволюк. 

 

раст

Водночас головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець зазначила:

«Вдячні колегам за надання насіння для учасників соціального проєкту «Університет третього віку», у якому беруть участь понад 13 тис. дніпрян. Плануємо також оголосити серед слухачів УТВ флешмоб, щоб вони ділилися потім фотографіями у соціальних мережах». 

 

раст2

Слухачка Університету третього віку Лідія Прокоф’єва радіє отриманому подарунку. Вона засіяла горщики на балконі. 

«Завдяки проєкту УТВ в аграрному університеті у нас були чудові лекції, на яких розповідали, як правильно сіяти рослини і потім доглядати. Зараз на практиці і застосувала отримані знання. Дуже гарна і добра акція!» – додала жінка.

У планах департаменту парків та рекреації міської ради роздати насіння всім, хто цього потребує та має змогу висадити.

раст1

Нагадаємо, раніше ми писали Готовы раскаяться: в Днепропетровской области СБУ задержала членов ОПГ (ВИДЕО)