Від продуктів, одягу, косметики до товарів власного виробництва та послуг: у Дніпрі проходить бізнес-ярмарок в рамках проєкту «Dnipro&Relocate»

photo_2024-02-10_12-36-44

У Дніпрі у філармонії пройшов бізнес-ярмарок  у рамках навчально-комунікаційного проєкту «Dnipro&Relocate». Його організатор - департамент правового забезпечення Дніпровської міської ради спільно з агентством системного продажу Альони Сафонової. Це завершальний захід згаданого проєкту, який реалізовується за грант програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

photo_2024-02-10_12-36-54
«У ярмарку взяли участь понад 50 підприємців як місцевих, так і релокованого бізнесу. Більшість із них є учасниками навчально-комунікаційного проєкту «Dnipro&Relocate», який впроваджується у Дніпрі з жовтня. Реалізувати його змогли і завдяки тому, що у місті є комплексна муніципальна програма підтримки підприємництва. Починаючи з жовтня, учасники «Dnipro&Relocate» кожної суботи займалися із потужними бізнес-спікерами. Для них організовувалися нетворкінги. А на завершення – організували бізнес-ярмарок, де підприємці можуть продемонструвати свої досягнення у розвитку, просуванні своєї справи. Тут вони могли познайомити містян із своїми товарами, послугами. А ще створити колаборації, бізнес-зв’язки», - розповіла начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради Ірина Журавльова.


Керівниця проєкту «Dnipro&Relocate» Альона Сафонова зазначила: «Головна задача проєкту, зокрема й цього ярмарку, - пожвавити бізнес Дніпра, інтегрувати релокований бізнес в економіку міста, регіону. А ще створити колаборації між підприємцями, розширити коло їхніх клієнтів, постачальників, партнерів. Тут були представлені абсолютно різні сфери бізнесу: від виробництва до надання послуг. Продукти, одяг, косметика, медичний центр, ресторан тощо. Головна мета – не підсвітити якусь окрему нішу, а надати поштовх різному бізнесу. Захід цілком відкритий. Усі охочі приходили, знайомилися з представленим і купували те, що до вподоби».

photo_2024-02-10_12-36-33
Серед учасників бізнес-ярмарку був і підприємець з Дніпра Андрій Горбонос. Чоловік продавав мед власного виробництва.


«Брав участь у проєкті «Dnipro&Relocate». У його рамках закінчив курс щодо вивчення основ ведення бізнесу. Детально розібрали процеси маркетингу, продажів, психологію бізнесу та купу інших корисних речей. Маю вже цікаві задумки, які планую реалізувати для свого бізнесу. Одна з них – презентація продукту «Крапля меду». Це ложка з медом під стікером. Поки що це прототип. А за місяць розпочнемо вже виробництво такого продукту», - додав Андрій Горбонос.


Відвідувачка ярмарку Яна прийшла на захід разом із колегою по роботі.


«Цікавий захід. Багато різноманітних продуктів і товарів було представлено. А головне – це все українського виробництва, що дуже важливо. Очі розбігалися від різноманіття. Придивилася багато чого, а придбала смаколик крафтового виробництва – конфітюр. Добре, що у місті організовують такі ярмарки, де можна познайомитися, придбати товари як місцевого, так і релокованого бізнесу», - підкреслила пані Яна.

photo_2024-02-10_12-36-31