"Від Різдва до Різдва". У Дніпрі святкують Новий рік на більше ніж 40 локаціях

праз2

Дніпровська міська влада організувала для дніпрян і гостей міста святкову програму "Від Різдва до Різдва". У неділю, 1 січня, різдвяні локації працюють у різних районах Дніпра, повідомляє Gorsovet.

праз1праз3празпраз4праз5

Для дітей організована цікава анімація, конкурси, розіграши, призи. Крім того, гості можуть пригоститися смачними гарячими  стравами і чаєм.

Такі мінісвята ми організували, що привітати наших дніпрян та гостей міста з Новим переможним 2023 роком. Навіть попри складний для країни час міська влада все ж вирішили подарувати, в пе-ршу чергу, діткам безліч приємних моментів та зарядити їх гарним настроєм на весь 2023 рік. На Європейській площа, як і на багатьох інших локаціях, дітлахів розважають аніматори, провдять конкурси з призами, розіграшами. Усі гості свята частують смачними гарячими стравами. І як би російський терорист не намагався нам зіпсувати Новий рік, ми все одно його змогли відзначити і вже надалі плануємо відзначати нашу українську Перемогу під українським мирним небом, - розповів директор департаменту з питань місцево-го самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Нагадаємо, що свята "Від Різдва до Різдва" заплановані також на 7 січня.

локации