Відомий український музикант створив мелодію Дніпра

dsc01472

Відомий український музикант створив мелодію Дніпра, у якій звучать метрополітен, дніпровські світлофори, вуличні музиканти та інші цікаві місця, які відомі навіть за кордоном, – передає «Наше Місто».

«Як звучить світ… Україна» – проєкт творчого подружжя Наталії та Євгена Синельникових. Новий сезон вони присвятили Дніпру, а саме записали мелодію міста. Музиканти кажуть, Дніпро – не тільки ключовий центр металургійної промисловості та машинобудування, а й потужний культурний центр.

Таким чином для того, аби створити справжню мелодію Дніпра, композитор та ведучий шоу Євген Філатов відвідав місця, які асоціюються з містом у місцевих мешканців та туристів.

 

«Ми обрали найцікавіші місця, аби записати як знайомі мешканцям звуки, які вони чують щодня і зможуть через нашу мелодію відчути ностальгію або гордість за своє місто, а також відвідали маловідомі, але безперечно важливі у розрізі української культури осередки, щоб про них знало якомога більше українців», – кажуть продюсери Євген та Наталія Синельникови.
Так, до композиції потрапили звуки дніпровських світлофорів, метрополітену, екскурсійного ретро-трамвая, центру гончарства, вуличних музикантів та інших цікавих місць, про які відомо навіть за кордоном. Ці звуки у поєднанні стали гармонією, справжньою мелодією Дніпра, що відображає дух та атмосферу нашого великого міста.

Як звучить мелодія Дніпра можна послухати у новому випуску «Як звучить світ… Україна».

За матеріалами Наше Місто.