Війна виявилася дорогою для росії. Британська розвідка проаналізувала півріччя вторгнення до України

всу1

Наступ на Донбасі просувається мінімально, а росія очікує на велику українську контратаку. В оперативному відношенні окупанти відчувають нестачу боєприпасів, транспортних засобів та особового складу. Про це йдеться у зведенні Британської розвідки, який підбиває підсумки півроку війни в Україні, повідомляє Gorsovet.

Через шість місяців стало ясно, що війна виявилася дорогою та стратегічно шкідливою для росії, вважають у Британській розвідці.

Рівно шість місяців тому, 24 лютого, росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну з метою скинути уряд та окупувати більшу частину країни. Але вже до квітня російські лідери зрозуміли, що це не вдалося, та згорнули свої цілі - на сході та півдні України, йдетьсся у зведенні.

Британські розвідники зауважують, що у багатьох частинах російської армії знизився моральний дух, спостерігаються інші проблеми. Дипломатична влада рф зменшилася, а її довгострокові економічні перспективи похмурі.

брит розвідка

Нагадаємо, під звуки сирен Дніпро відзначає День Незалежності. Також ми повідомляли, що у Синельниківському районі ворожі снаряди розбомбили житловий будинок: під завалами були діти.