Військова служба в ЗСУ: які вакансії пропонують дніпрянам

54-1

Військова служба в ЗСУ під час війни – це не найлегша робота. Вона вимагає від українців не лише фізичної та психічної витривалості, а й холодного розуму та твердої руки. Військові частини ЗСУ шукають різноманітних спеціалістів, від рядових до офіцерів. Знайти вакансії можна на офіційних сайтах ЗСУ, а також на спеціалізованих сайтах з пошуку роботи. Які вакансії пропонують різні військові частини – читайте в матеріалі «Наше місто».

Вакансії
Наприклад, морська піхота ЗСУ шукає багатьох людей на різні спеціальності. Їм потрібні, зокрема: заступник командиpа бойової машини, навідник-оператор, рульовий-мотоpист, стpілець-регулювальник, розвідник-навідник.\

photo_2024-01-11_18-22-47

Третя окрема штурмова бригада Збройних сил України пропонує (на власному сайті) службу за контрактом за спеціальностями: стрілець, зв’язківець, медик, сапер, командир танку, вогнеметник, оператор ПТРК, оператор СПГ, механік-водій, навідник БМП, оператор БПЛА та мінометник.

roo-630x662

Також вони набирають, добровольців на тилові вакансії: пожежника, водія категорії С, майстра ремонту озброєння, військового психолога, фрезерувальника, токаря, автоелектрика, офіцера морально-психологічного забезпечення.

otlt

93 ОМБр Холодний Яр шукає водіїв категорії В (військовослужбовець), інженер-сапер, медсестра, мед брат (військовослужбовець), пілот DJI-Mavic (військовослужбовець).

зображення_2024-01-11_183800214

Окрім цього на платформі Lobby X є військові вакансії. На цьому сайті користувачі можуть самостійно вибрати підрозділ і посаду для служби. Для цього потрібно лише надіслати резюме на бажану вакансію.

lshchshchl