Військові про чергову партію техніки від Дніпра на майже 25 млн грн: «Це те, що вкрай необхідно»

IMG_9967

Дніпро продовжує своє лідерство у наданні допомоги Силам оборони, забезпечуючи українських бійців на передовій необхідною автотехнікою. Наразі наш міст надав бійцям майже два десятки вантажівок різних типів, що значно покращує їх можливості на лінії фронту.«Отримуємо тривісні тягачі для виконання бойових завдань. Тягачі підвищеної прохідності. Сподіваємося, що нам вони дуже допоможуть і піднімуть мобільність наших груп», — каже український захисник Анатолій. 
А ще — рації, понад пів сотні комплектів акумуляторного енергозабезпечення, панелі відображення, дрони та загалом три десятки пристроїв «Нічний водій» і комплектів для ціленаведення у темряві. 
«Це те, що вкрай необхідно. Якби не допомога Бориса Альбертовича, загалом громади Дніпра, нам би було непереливки. Більш об’ємної допомоги, ми, мабуть, не отримуємо від жодного фонду. Від імені 40-го батальйону піхоти — ми працюємо вже півтора року на передовій — хочу всім подякувати за вашу допомогу, за все придбане обладнання. Разом ми переможемо», — коментує військовий Андрій. 

Як відомо, щотижня Дніпро надсилає значні обсяги обладнання на фронт.

«Сьогодні ми ще раз передаємо дуже потужну партію обладнання для потреб наших оборонців. Далі продовжуватимемо допомагати. Тож ще раз хочу подякувати всім платникам податків, усім мешканцям Дніпра за те, що кожною копійчиною ми допомагаємо Збройним Силам», — наголосив міський голова Дніпра Борис Філатов.

IMG_9911

IMG_9984