Військові про чергову партію устаткування від Дніпра: «Отримуємо дійсно дуже корисну допомогу»

2023-11-02 21.41.38

Місто Дніпро продовжує надавати необхідну техніку, автомобілі та обладнання українським оборонцям. Недавно на передову знову було доставлено нове обладнання, яке було придбано на прохання саміх бійців. Серед цих поставок - десятки різних видів дронів, включаючи ті, які обладнані тепловізорами.

"Це ще одна тижнева поставка допомоги нашим оборонцям. Знову передаємо дрони. Хлопці висловили запит. Ми шукаємо та забезпечуємо те, що знаходимо. Також ми передали гуму для автомобілів, оскільки завжди буває дефіцит", - підкреслив мер Дніпра Борис Філатов.

Військовослужбовці отримали комплекти гуми для вантажівок і пікапів, які складають близько 700 шин, із якими можуть перевзути понад сотню автівок. "Ми отримуємо дійсно корисну допомогу від громади міста Дніпра. Часто колеса автомобілів стають непридатними через дії ворога. Крім того, на передовій велика увага приділяється дронам, якими наші військові користуються для забезпечення безпеки", - зазначив Сергій, начальник логістики однієї з окремих бригад тероборони Дніпра.