Військові про системну допомогу технікою від Дніпра: «Розглядають усі замовлення та запити, що відправлялися меру»

IMG_1689 (1)

Навіть після того, як Верховна Рада ухвалила вилучення у Дніпра майже 4 мільярди гривень військового ПДФО, місто продовжує системно забезпечувати Збройні Сили необхідним устаткуванням. Мер Борис Філатов наголошує на збереженні цього темпу. Основним пріоритетом залишаються дрони різних типів та автівки. Великі партії замовленого військового обладнання місто щотижня доставляє на фронт.

На сьогоднішній день, бійці однієї з бригад, яка діє на Авдіївському напрямку, отримали 40 дронів з тепловізорами, а також FPV.
 


Військовий Сергій наголошує: з містом вони взаємодіють уже тривалий час, адже саме Дніпро (з-поміж інших міст) найактивніше реагує на звернення українських оборонців. «Розглядали всі замовлення, усі запити, що відправлялися пану меру в Дніпро. Завжди ставилися з розумінням до ситуації, яка в нас відбувається. А що стосується дронів, то нині це дуже потрібні речі. Це очі ЗСУ, це — життя військовослужбовців».


Борис Філатов повідомив, що місто вже запланувало виділення наступних партій безпілотників на суму ще 60 мільйонів гривень.

«У наших закупівлях обладнання для ЗСУ ми концентруємося на двох напрямах — дрони та автівки. Усім зараз відомо, яка складна ситуація в Авдіївці. І сьогодні ми передали хлопцям 40 дронів. Ця партія складається з 10 дронів для авіарозвідки, корегування артилерії. Ще 30 безпілотників — це FPV, це ударні дрони», — сказав Філатов.