Він не зможе наздогнати. Під Дніпром підліток відібрав у старенького дідуся гаманець з пенсією

MyCollages - 2022-07-26T194816.721

На Дніпропетровщині 14-літній підліток пограбував 78-річного пенсіонера, коли той присів відпочити на лавочці. Юний зловмисник заволодів гаманцем, в якому була вся пенсія дідуся, повідомляє Gorsovet

Інцидент стався у Верхівцеве біля залізничного вокзалу.

По дорозі додому 78-річний чоловік присів перепочити на лавочці. В цей момент, поруч проходив юнак, який побачив в кишені сорочці у чоловіка гаманець. Розуміючи, що старенький не зможе його наздогнати, хлопець швидко підбіг до потерпілого та вихопив у нього гаманець з грошима. Після вчинення злочину підозрюваний гаманець викинув, а гроші витратив на особисті потреби, - йдеться у повідомленні Нацполіції Дніпропетровської області.

Правоохоронцям вдалось розшукати неповнолітнього грабіжника.За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою хлопцю повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Підлітку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині комбайн підірвався на ворожій міні.