Він знав, що таке честь і військовий обов’язок: Апостолівщина втратила земляка Івана Лактіонова

318502099_458746093085929_2820375332828032802_n

Захищаючи державний суверенітет та цілісність України, виборюючи мирне майбутнє для нашої Батьківщини та кожного українця, внаслідок придбаних під час виконання військового обов’язку захворювань помер український воїн Іван Степанович Лактіонов.

Про це повідомляє Криворізька РДА, передає Gorsovet.

Івану Лактіонову було 47 років, він мешканець міста Апостолове.

В останню путь мешканці Апостолівської громади провели Героя-земляка живим коридором на колінах, віддаючи шану пам’яті звитяжного бійця, який віддав життя за свободу кожного з нас.

Побратими поважали його за мужність, сміливість, професіоналізм. На Івана можна було покластися завжди, адже ніколи не підводив.

Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щире співчуття рідним та близьким полеглого захисника. У глибокій скорботі ми схиляємо голови, шануючи пам'ять про Героя, який знав, що таке честь і військовий обов’язок, який мужньо захищав рідну землю від окупантів та до останнього боровся за майбутнє своєї держави, за мир та спокій на рідній землі… Вічна пам'ять і вічна слава Герою», - сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми повідомляли, Дороги у Дніпрі обробляють понад 80 спецмашин. Через негоду призупинено частину громадського транспорту

Близько 700 двірників посипають пішохідні доріжки прибудинкових територій