Висадили квіти у теплиці закладу позашкільної освіти: у Дніпрі підготувалися до дня весняного рівнодення

photo_2024-03-20_16-47-03

До дня весняного рівнодення, 20 березня, черговий по місту завітав до теплиці Комунального закладу позашкільної освіти “СтартУм” Дніпровськоі міської ради, де вже проводяться весняні роботи. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сьогодні черговий по місту Сергій Луденський, в. о. директора департаменту  молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради, разом з вихованцями висаджував квіти у теплиці закладу позашкільної освіти.

 
Проєкт «Релакс UA» – виготовлення компонентів до аромотерапевтичних процедур з рослин вирощених в теплиці або на території закладу дітьми та педагогами.

Ароматерапія – це давнє мистецтво використання природних ароматів для покращення фізичного та психічного здоров’я, профілактика від застуди та спосіб зміцнити свій імунітет.

 
Правильне використання ароматерапії справді дає багато значних переваг.

Наприклад, лаванда має  здатність заспокоювати, вдихання ароматів м’ яти допомагає зменшити тривогу та подолати депресію

 
 
На данний момент в теплиці проростають вже підготовлені до висадки на вулицю(на раніше заготовлені ділянки ароморослин) живці – чаберу, розмарину, лаванди, орегано, шавлії, м’яти з різноманітними ароматами – ананас, апельсин.

Раніше зібрані та висушені рослини(листя, стебло, квіти) , ми вже використовували під час майстер класів та виготовлення сувенірів для захисників.

За матеріалами Наше Місто.