Водій та 6 пасажирів загинули на місці: автобус з переселенцями із Дніпра потрапив у ДТП

авари

На Хмельниччині в ДТП потрапив мікроавтобус з переселенцями: 7 осіб загинуло, 9 — травмовано. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 16 березня, близько 6.00 години на трасі «Кропивницький — Знам‘янка» поблизу с. Лозова Волочиської тергромади, повідомляє Горсовет.

Наразі слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області продовжують роботу на місці події та з’ясовують усі обставини ДТП.

авари1

Відбулось зіткнення автобуса «Setar» під керуванням 61-річного жителя Донецької області та мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» (дані водія встановлюються), який перевозив переселенців з м. Дніпро в напрямку м. Тернопіль.
У результаті ДТП водій та 6 пасажирів мікроавтобуса загинули на місці події.

Ще 9 пасажирів транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в м. Волочиськ. Наразі анкетні дані загиблих і потерпілих встановлюються.

Ми вкотре просимо водіїв бути обережними і дотримуватись правил дорожнього руху. Адже дуже прикро, коли людям вдається втекти від війни, а гинуть вони в ДТП через елементарне недотримання ПДР.

авари2

Нагадаємо, раніше ми писали Мы активизируем работу, чтобы привлечь оккупантов к ответственности: Зеленский обратился к украинскому народу  Мэр Днепра Борис Филатов рассказал о том, что сейчас происходит в Днепре