Воду в Дніпрі отримали мешканці кількох вулиць. У Придніпровську припинено подачу теплоносія. Адреси

321431428_544539894009480_6826114668785851321_n

За дорученням міського голови Бориса Філатова комунальники працюють 24/7, аби оперативно вирішувати нагальні проблеми.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на департамент благоустрою та інфраструктури ДМР.

Отже, аварійні роботи за адресою вул. Софії Ковалевської, буд. 50 завершені. Постачання води відновлено за адресами:

вул. Калинова, буд. 64-80,
вул. Софії Ковалевської, буд. 49-63,
вул. Василя Макуха, буд.1-11.
Завершено й аварійні роботи і по вул. Россі, 38 . Постачання води відновлено по вулицях:
-Россі;
-Антіна Синявського;
-Сурсько-Литовська;
-Штрауса;
-Супутника;
-Молодості.

Безперебійна робота аварійних бригад КП «Дніпроводоканал» дозволила оперативно, протягом декількох годин завершити ремонтні роботи й у с. Новоолександрівка по вул.
Садова, буд.37 . Подачу води на вулицях Садова та Слов’їна відновлено.

Невпинна робота ремонтних бригад дозволила оперативно завершити роботи у сел. Олександрівка по вул. Степова, буд. 20 . Подачу води в оселі жителів Олександрівки відновлено.

На жаль, через відключене електроживлення ДТЕКом зупинено підвищувальну насосну станцію(ПНС),припинено водопостачання за адресами:

вул. Миколи Міхновського, буд.2-31;
пров. Фестивальний, буд.1-31;
просп. Миру, буд. 1-95;
вул. Березинська, буд. 22-61;
вул. Генерала Захарченко, буд. 1-15;
пров.Вільний,буд. 2-12;
вул.Усенко, буд. 1-23;
вул.Донецьке шосе, буд. 97-137.

Водопостачання буде відновлено найближчим часом. Подачу води буде відновлено як тільки завершаться ремонтні роботи. Аварійні бригади докладають максимум зусиль, щоб це було якомога швидше.

Станом на 17:30 ДТЕКом знеструмлено тепло-розподільчий пункт( ТРП) на вул. Янтарній, Фабрично-Заводській, по пров. Крушельницької та Фестивальному. Без енергозабезпечення будинкові котельні по вул. Універсальній, Передовій, Кільченській, Редутній.

Також о 17:30 ДТЕКом було відключено живлення. У результаті чого вимкнувся тепло-розподільчий пункт на вул. Старочумацька (Байкальська). Подачу тепла буде відновлено після подачі електроенергії.

І у зв’язку з аварійною ситуацією на магістральному трубопроводі D500 припинено подачу теплоносія на ж/м Придніпровськ. Ремонтні бригади роблять усе можливе, щоб усунути аварійну ситуацію і відновити подачу тепла жителям житлового масиву.

Завершено роботи роботи по вул. С. Ковалевської. Будинкові котельні і теплопункти відновили роботу за наступними адресами:

-вул. Толстого;
-вул.Сірко;
-Зап. Шосе;
-вул.Панікахи;
-вул. Гоголя;
-вул. Жуковського;
-вул.Шевченко;
-вул.Єфремова;
-пр. Д. Яворницького;
-вул. Телевізійна;
-вул.Севастопольська;
-узвіз Крутогірний;
-вул.Архітектора О. Петрова
Також після подачі живлення від ДТЕК та ЦЕК на тепло-розподільчі пункти (ТРП) на ж/м Тополя-1 та котельні відновлено подачу тепла за адресами:
- вул. Є. Коновальця,
- М. Магомаєва,
- Вул. Героїв Крут,
- ст. Лоцманська,
- вул. Вернадського,
- вул. Жуковського,
- вул. І. Акінфієва,
- вул. В. Вініченка.

У Слобожанському тривають аварійні роботи по вул. Будівельників, буд. 20, поки відсутнє водопостачання за наступними адресами:

вул. Василя Сухомлинського, буд.40-72;
вул. 8 Березня, 13-30;
вул. Теплична, буд. 31- 37;
вул. Будівників, буд. 4-34.

Подачу води в оселі буде відновлено найближчим часом.

Напередодні росія знову обстріляла один з енергетичних об’єктів ДТЕК. Пошкоджено обладнання, станція припинила генерацію електроенергії. Загинув співробітник підприємства, ще один дістав поранення. Це уже 21-ша терористична атака росії на енергетичні об’єкти ДТЕК. Після обстрілу енергетики розпочали роботи з відновлення роботи пошкодженого обладнання.

Щоб дізнатися чи є зараз за Вашою адресою аварійні чи планові відключення ДТЕК або ЦЕК та ознайомитися з графіком стабілізаційних відключень заходьте на сайти копаній.
Абоненти ДТЕК: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua

Абоненти ЦЕК: https://www.cek.dp.ua

Міська влада тримає всі Ваші звернення щодо проблем з водопостачанням чи опаленням у Дніпрі на контролі. Всі міські служби працюють над тим, аби якомога швидше відновлювати подачу води чи опалення у випадку аварійних ситуацій.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12
Не забувайте залишати контактні телефони.

Сьогодні 304 день повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Наш ворог підступний. Будьте пильні. Протягом дня уже кілька разів лунала сирена. У разі повітряної тривоги обов’язково прослідуйте в укриття чи дотримуйтеся правила двох стін. У разі потреби звертайтеся до пунктів незламності. Їх адреси можна знайти на мапі: https://nezlamnist.gov.ua Завчасно визначте місце розташування найближчого до вашої оселі.

Всім тихого передсвяткового вечора.

Раніше ми писали, 7-річна дівчинка, яка постраждала внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу, одужує