Ворог накрив вогнем базу відпочинку у Нікополі, а українська ППО "приземлила" два безпілотника окупантів

никополь

Внаслідок обстрілу Нікополя, який стався пізно ввечері у понеділок, 18 липня, в місті пошкоджено майже три десятки будівель і п'ять автівок. Ще дві будівлі на території промислових підприємств знищено. Про це повідомляє Горсовет

Сьогодні ворог знову вдарив по Нікополю. "Градами" окупанти накрили базу відпочинку. На щастя, без жертв, - каже голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

А у Криворізькому районі протягом вівторка, 19 липня, ворог кілька разів обстріляв Зеленодольську громаду. В селах пошкоджено сільгосптехніку та господарчі споруди, газопровід, лінії електропередач. Минулося без постраждалих.

У Мар’янському Зеленодольської громади снаряди влучили по тракторній бригаді. Там пошкоджена господарська споруда та сільгосптехніка. Рятувальники з’ясовують масштаби руйнувань. Людей не зачепило - ніхто не постраждав, - повидомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Окрім цього, сьогодні наші сили української ППО два ворожих безпілотника - один намагався залетіти на територію Синельниківського району з напрямку Гуляйполя, а другий "приземлили" над Криворізьким районом.

беспилотник

беспилотник1

Нагадаємо, під Кривим Рогом ворог обстріляв у полі тракторну бригаду.