Ворог накрив вогнем з артилерії два райони Дніпропетровщини, є загиблі та поранені

MyCollages - 2022-07-28T203420.007

Вдень у четвер, 28 липня, російські окупанти кілька разів обстріляли Криворізький район. З "Ураганів" вдарили по агропідприємству у Широківській громаді. Внаслідок обстрілу загинув 28-річний чоловік, ще двоє людей поранені, повідомляє Gorsovet.

Обидва поранених знаходяться у лікарні, їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

На місці обстрілу сталася пожежа: зайняла суха трава на площі 4 га. Наразі рятувальники вже загасили полум‘я. Також окупанти поцілили по околицям Новосеменівки, що в Апостолівській громаді. Без жертв і без руйнувань. Під обстріл вдень потрапили і прикордонні території Зеленодольської ТГ. На щастя, без постраждалих, - розповів голова Дніпропетровськогої обласної ради Микола Лукашук.

За його даними, у Великомихайлівській громаді Синельниківського району ворог обстріляв поля на межі із Запорізькою областю. Приблизна площа пожежі - близько 10 га. Постраждалих немає.

В інших районах Дніпропетровської області день минув без надзвичайних ситуацій. Віримо в наших захисників, які щодня мужньо боронять наш з вами спокій, і в Президента. Всі разом переможемо, - запевнив Лукашук.

Нагадаємо, ворог "засіяв" два села під Кривим Рогом небезпечними частинами від касетних боєприпасів.