Ворог не зможе зайти до нашої області. Корбан про лінії оборони Дніпропетровщини

корбан

Дніпропетровщині з високим рівнем ймовірності не загрожує окупація. Про це повідомив голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан, передає Gorsovet з посиланням на Наше місто

Будувати додаткові лінії оборони не треба. Але підтримувати створені у робочому стані необхідно. Завдяки лініям оборони, збудованим за рахунок Дніпра та Кривого Рогу, місцевих громад, наша область надійно захищена. Причому міста взяли участь у створенні оборони не лише навколо міста, а й області. Я на 99,9% впевнений, що противник зайти до нашої області не зможе. З високим рівнем ймовірності регіону не загрожує окупація. 

Однак рубежі, фортифікаційні споруди треба підтримувати у робочому стані. Потрібно міняти деревину, яка використовувалася для створення укріплень, для бліндажів. Потрібно дбати про те, щоб не розмокало дерево. Бетонні споруди на всій лінії оборони області треба обслуговувати. Цю роботу виконує армія. Однак треба підключати громадянський сектор, щоб отримати допомогу, підтримку, щоб ефективніше обслуговувати фортифікаційні споруди, наші рубежі, - розповів Геннадій Корбан в ексклюзивному інтерв'ю.

Нагадаємо, криворізькі аеророзвідники забезпечують ворожим "Градам" знищення "за загадкових обставин".