Ворог ударив по Апостолівщині: з`явились подробиці з місця трагедії

цурка

Ворог ударив по Апостолівщині. Які наслідки атаки та що відбувається на місці. Про це стало відомо під час брифінгу в обласній військовій адміністрації, передає Горсовет.

Про це йшлося сьогодні, 11 липня, в обласній державній адміністрації. 

Як розповіла головний фахівець відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань, рятувальники завершили обстеження Апостолівської громади після ворожого обстрілу. Надзвичайники обійшли 2 села. Мова йде про Новосеменівку і Перше Травня.

У цих населених пунктах було пошкоджено житлові будинки та сільсьгосптехніку, розбито панелі сонячної електростанції, є руйнування господарчих споруд. 

За словами Дарини Цуркань, у Новосеменівці пошкоджені 3 будинки. Там вибиті вікна. Є руйнування двох господарчих споруд. Побило снарядами трактор. На одному з подвір’їв залишилась воронка. Її діаметр 3  метри, глибина півтора метри.

По вулицях можна побачити багато воронок від «Ураганів». Зокрема, у селі Перше Травня  пошкоджено комбайн. Розбиті  75 панелей сонячної електростанції. Серед постраждалих людей немає. 

Нагадаємо, раніше ми писали Є висока вірогідність обстрілів: мер Зеленодольська просить бути поряд з безпечними місцями  У Дніпрі чоловік згвалтував 11-річну дівчину і забрав у неї 29 гривень