Ворог вдарив по психоневрологічному інтернату та по пасовищу з коровами на Дніпропетровщині

град

У п'ятницю, 19 серпня, російські окупанти знову обстрілювали міста Дніпропетровщини. Вдень ворог зі ствольної артилерії вдарив по Марганцю (Нікопольський район). Внаслідок обстрілу постраждали четверо людей, двоє шпиталізовані. В місті пошкоджено п'ять житлових будинків, декілька господарчих споруд, лінії електропередач, повідомляє Gorsovet.

По Мирівській громаді гатили з "Градів". Окупанти поцілили по психоневрологічному інтернату. На щастя, людей там не було, ніхто не постраждав. В громаді також пошкоджено п'ять приватних житлових будинків. Зі ствольної артилерії вдарили і по Нікополю. Без жертв, наразі інформація щодо руйнувань уточнюється, - повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

У Криворізькому районі окупанти поцілили з "Ураганів" по Великій Костромці.

Ці нелюди "демілітаризували" пасовище, внаслідок чого поранення дістали декілька корів, які там паслися. Люди не постраждали.  В інших районах Дніпропетровщини ворожих обстрілів не зафіксовано, - додав Лукашук.

За його словами в області розширено перелік громад, які постраждали внаслідок збройної агресії рф: до списку Мінреінтеграції внесли Мирівську та Червоногригорівську ТГ, що в Нікопольському районі.

Ми маємо справу з цинічними і підлими окупантами, тому слід розуміти, що їхній терор може продовжуватися. Ворог робить це навмисно для паніки, залякування і тиску як на людей, так і на керівництво країни. Тому дотримуйтеся правил безпеки і бережіть себе. Нам ще країну відбудовувати, - каже Лукашук.

Нагадаємо, у західній розвідці розповіли, хто стоїть за вибухами у Криму та що найнебезпечніше на Запорізькій АЕС.