Ворог вдарив з "Ураганів" по житловим будинкам під Кривим Рогом

ураган

У четвер, 18 серпня, надвечір окупанти вдарили по Криворызькому району. Під вогнем опинилося село Велика Костромка. Снаряди влучили в житловий будинок. На щастя, обійшлося без жертв, а оселю зруйновано, повідомляє Gorsovet.

Також ворог з "Ураганів" вдарив по парковій зоні Зеленодольська. Минулося без постраждалих, руйнувань не зафіксовано. 

В Нікополі аварійні бригади відновили електропостачання в ті будинки, які були знеструмлені внаслідок нічних обстрілів міста російськими окупантами. Подяка співробітникам ДТЕКу, які оперативно усувають наслідки ворожих атак, - повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його даними, в інших районах області день минув спокійно.

Сьогодні прочитав новину від української розвідки про те, що військова влада росії перекидає авіацію вглиб Криму: літаки та гвинтокрили переміщують на запасні аеродроми півострова. Заметушилися. Не подобається росіянам цвітіння бавовни… Окупанти знають, що програють. Наносять ракетні удари по українським містам, обстрілюють наші житлові квартали, влаштовують ядерний шантаж. Та попри все це Україна тримається і бореться за свою свободу, територіальну цілісність, суверенітет, - додав Лукашук.

Нагадаємо, за даними Стратком ЗСУ, до дня Незалежності окупанти готують масований обстріл України ракетами С-300.