Ворог веде війну на знищення українського народу. Корбан прокоментував ракетні атаки на Дніпро

корбан

Голова штабу оборони Дніпра Генадій Корбан назвав тероризмом нічну ракетну атаку на місто, внаслідок якої є загиблі, поранені та масштабні руйнування. Він вважає, що ворог веде війну на знищення українського народу. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Нічні обстріли Дніпра - це тероризм. Вони показують своє справжнє обличчя. Це велика трагедія. ППО працює, як може, але не все можливо збити. Безумовно, допомога постраждалим буде, виділяють суттєві кошти на відновлення будинків та виплати людям компенсацій. Всі служби міста працюють, щоб прибрати весь кошмар, який ми отримали в результаті обстрілу. Ніхто не залишиться без уваги. Також в Україну приїдуть системи ППО, які будуть здатні відбити іранські камікадзе, - заявив Геннадій Корбан в етері марафону "Інформоборона".

Також він висловив впевненість, що ворогу не вдасться прорвали лінію фронту під Запоріжжям.

В Запорізьку область росіяни перекинули великі сили. Зараз лінія оборони там укріплена, там дуже багато наших захисників, але лінія фронту - в 40-ка кілометрах, і небезпека є. Але наші війська набили руку знищувати рашистів, у них не вийде прорватися. А мобілізація в рф лише закриє дірки в російській армії, бо наші хлопці добряче помотали підрозділи ворога, - наголосив Геннадій Корбан.

За його словами, упродовж останнього тижня штаб оборони Дніпра закупив нашим військовим 10 тисяч комплектів зимової форми, нову партію вантажівок та пікапів, дрони, ноутбуки та іншу техніку.

Нагадаємо, з'явилися фото дніпровського АТП, що постраждало від ракетного удару.