Ворожа армія випустила 8 ракет по Дніпропетровщині: троє дітей у тяжкому стані

child-hand-wrapped-with-gauze-for-support-in-the-hospital_41386-361

Через атаку Синельниківського району 24 серпня, 31 людина отримала поранення. Серед них – 4 дітей. Про це повідомляє Gorsovet, посилаючись на Дніпро TV.

Після того, як нам повідомили про приліт у Чаплиному, ми разом з іншими службами – ДСНС та поліцією – поїхали туди бригадами екстреної медичної допомоги. Усі постраждалі буди оглянуті, надана необхідна перша медична допомога, – розповіла Тетяна Квітницька, заступник директора департаменту охорони здоров‘я Дніпропетровської ОВА.

За її словами, у постраждалих черепно-мозкові травми, перелами кінцівок, осколкові поранення, опікові травми. Також – тяжкі психологічні реакції.

Зараз наші зусилля зосереджені на дітях. 4 дітей, троє перебувають у важкому стані. Фізично це опіки, переломи, осколкові поранення. І всі вони мають сильну стресову реакцію, зараз знаходяться у тяжкому психологічному стані, – повідомила Тетяна Квітницька.

У ДСНС Дніпропетровської області також прокоментували вчорашній обстріл по Чаплиному

Під час ракетного удару по Чапліно, поряд проїжджав автомобіль, у якому була родина переселенців із Донецької області. Батьки загинули, дитину 2005 р.н. викинуло на автодорогу, - повідомили у надзвичайній службі.

Раніше ми повідомляли, що з'явилися нові відео наслідків обстрілів рф на Дніпропетровщині