Вранці ворог накрив вогнем Нікополь, є поранені. Фото

ник3

Внаслідок ворожих обстрілів Дніпропетровщини вранці неділі, 23 жовтня, поранені п'ятеро мешканців Нікополя - чотири чоловіки та одна жінка. Одни з поранених - у важкому стані. Про це повідомляє ДСНС у Дніпропетровській області, передає Gorsovet.

Вночі ворог знову атакував Нікопольський район - бив з РСЗВ та важкої артилерії по Марганецькій громаді, а на ранок - обстріляв Нікополь, є поранені.

Найбільше від обстрілів російської окупаційної армії постраждав Нікополь. Попередньо, поранені 5 людей. Це чотири чоловіки – 22, 40, 49 та 63 років. Та 46-річна жінка. Один з поранених - "тяжкий", - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

За даними надзвичайників, у Нікополі понівечені будинки, дитячий садок і три приватних підприємства, автомобілі. Наслідки обстрілу уточнюються.

У Марганецькій громаді минулося без постраждалих. На місці "прильотів" ще працюють рятувальники та встановлюють масштаби руйнацій.
Натомість вночі військові з повітряного командування "Схід" збили над Нікопольським районом ворожий дрон-камікадзе Shahed-136, - йдеться у повідомленні.

никник1ник2

Нагадаємо, вночі ворог бив по Запоріжжю дронами-камікадзе та ракетами С-300.