Врятували 2 дітей та вивели 8 мешканців: під Дніпром в багатоповерхівці виникла пожежа (ФОТО, ВІДЕО)

поаа

На вулиці Шкільна міста Першотравенськ Синельниківського району на Дніпропетровщині виникла пожежа у п’ятиповерхівці. Надзвичайники врятували 2 дітей та вивели 8 мешканців, передає Горсовет з посиланням на прес-службу ДСНС в області.

Біда трапилась сьогодні, 22 березня о 9-й годині ранку. 

За викликом направлено чергові відділення 27 та 47 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Прибувши до місця виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла на балконі 4 поверху, розповсюдилась у кімнату квартири та вогонь поширився на балкон 5 поверху 
З задимленого під’їзду рятувальники одразу ж вивели на свіже повітря 8 мешканців та із застосуванням апарату захисту органів дихання та зору врятували двох дітей: хлопчика, 2004 року народження, та дівчинку, 2020 року народження. 
Загиблих та постраждалих немає.
Вогнем знищено домашні речі у квартирі, пошкоджено пластикові та дерев’яні конструкції балконів. Загальна площа пожежі становить 45 кв. м.
О 10:08 пожежу локалізовано та о 10:36 – ліквідовано.
До ліквідації пожежі залучено 14 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

поаапоаа3

поаа2

поаа1